آماده‌باش بی‌سابقه ارتش اسرائیل در جنوب سوریه عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

تغییرات گسترده در پایتخت عربستان

یک مسؤول در دولت عربستان از وجود یک طرح دولتی برای اعمال تغییرات گسترده در ریاض، پایتخت این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۱۸ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 08
کد خبر: ۴۹۷۵۸

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از سایت شبکه العربیه،  فهد الرشید، رئیس سازمان مالکیت شهر ریاض خاطرنشان کرد، عربستان به رغم رکود اقتصادی ناشی از بحران شیوع ویروس کرونا و کاهش قیمت نفت، در مسیر برنامه‌ها و طرح‌ها برای توسعه شهر ریاض و تعداد ساکنان آن در دوره آتی قدم برداشته است.

وی در ادامه افزود، دولت سعودی ۲۶۶.۶ میلیارد دلار برای پروژه‌های کنونی و جدید اختصاص داده و حدود ۸۰۰ میلیارد دلار برای مدت ۱۰ سال آتی با مشارکت بخش خصوصی برای توسعه این شهر سرمایه‌گذاری کرده است.

فهد الرشید همچنین تصریح کرد، بر اساس این ایده، ریاض تا سال ۲۰۳۰ به شهری با ۱۵ میلیون جمعیت تبدیل می‌شود و این رشد و توسعه وظایف جدیدی را ایجاد خواهد کرد.

وی تاکید کرد: ریاض در حال حاضر محور رشد و توسعه اقتصادی در عربستان و منطقه است‌. ما در حال حاضر طرح بلندپروازانه در چارچوب رویکرد ۲۰۳۰ در خصوص توسعه و بهبود اقتصاد و افزایش ساکنان ریاض طی ۱۰ سال آتی در اختیار داریم.

فهد الرشید همچنین اظهار کرد، قرار است اکثر این پروژه‌ها برای توسعه این شهر  بین سال ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۵ تکمیل شود اما بخش‌های مترو تا پایان سال جاری میلادی تکمیل خواهند شد.

 

ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار